Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

El València guanya a plaer i passa a les semifinals de l’Europa League

Per Blanquinegres · 18 Abril, 2019

El València CF ha confirmat aquesta nit a Mestalla el seu pas a les semifinals de la UEFA Europa League.

L’equip ha guanyat per 2-0 un partit que ha sigut còmode durant pràcticament els 90 minuts.

L’equip de Marcelino s’avançava prompte en el marcador, als 12 minuts de partit, amb un gol del lateral Toni Lato.

Instants després Gameiro ha pogut ampliar l’avantatge del conjunt blanc-i-negre, però el baló no ha acabat dins la xarxa. Abans de finalitzar el primer temps, novament Gameiro rebia un baló en la zona de tres quarts de camp, amb Andrés Fernández, porter del Villarreal, fora de la seua marca. Finalment el xut del davanter francés ha sigut blocat pel porter groguet.

Durant la resta de la primera meitat els dos equips han tingut arribades, però el marcador no s’ha mogut més.

Ja en el segon temps, i baix un mant de pluja persistent, el València ampliava més el seu avantatge en l’eliminatòria, amb un gol de falta del capità, Dani Parejo.

El 10 del València realitzava un llançament que rebotava en la barrera grogueta. El baló es desviava de la seua trajectòria original, despistant al porter del Villarreal, i colant-se dins la porteria. Era el minut 53.

Minuts després era Santi Mina qui errava una molt bona ocasió. Passada l’hora d’encontre, el resultat i l’eliminatòria estaven controlats, i el baló anava i tornava sense grans ocasions de perill. En aquests minuts era el Villarreal qui feia més incursions en l’àrea del conjunt valencianista.

En els 10 últims minuts de partit Mestalla ja era una festa. Des de la graderia, que aguantava la pluja heroicament, s’escoltaven els “olé” amb les passades dels jugadors valencianistes, i els càntics, que no havien parat en cap moment.

En el minut 93, sense més sobresalts destacables, l’arbitre assenyalava el final de l’encontre, i certificava la classificació del conjunt de Marcelino, que segueix fent gaudir a l’afició en l’any del centenari.

L’equip valencianista haurà d’enfrontar-se en semifinals a l’Arsenal, que ha eixit vencedor del dual de quarts front al Napoli.