Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València firma el contracte de la Supercopa amb condició legal

Per Josep Prats · 03 Gener, 2020

D’es que es coneix el nou format de la Supercopa, se sap que el València sempre ha estat en desacord en el repartiment econòmic. Finalment, el conjunt de Mestalla ha firmat el contracte per a participar en la competició, però afegint condicions.

Segons ha informat El Desmarque, el conjunt valencianista ha fet arribar una còpia a la Federació d’adaptar qualsevol mesura per a defendre els seus drets econòmics.

L’equip eixirà la vespra de reis cap a Aràbia per a jugar la semifinal davant el Reial Madrid el pròxim dimecres, després de rubricar l’acord sobre el repartiment econòmic en la competició.

La RFEF ha promés una millora dels ingressos després que el València isca perjudicat del repartiment econòmic. A més, des del club informen que la Federació no ha tornat eixa còpia firmada enviada pel club valencianista.

El València CF ingressarà un mínim de 2,5 milions d’euros per participar en la Supercopa. Esta xifra podria augmentar depenent dels resultats esportius. En qualsevol cas, el club se sent ignorat, ja que els seus rivals ingressaran quantitats majors de diners.

La Supercopa d’Espanya 2020 es podrà veure per televisió, després que vàries cadenes es negaren a retransmetre-la. Movistar+ ha acordat amb la RFEF adquirir els drets per a retransmetre els tres partits de la competició.

Sí el València queda eliminat davant el Reial Madrid, no hauria d’esperar-se fins al dia 12 per a tornar.