La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València finalitza la campanya amb més de 36.000 abonats
,

El València finalitza la campanya amb més de 36.000 abonats

COMPARTIR

El València de Gattuso il·lusiona. Després de diversos anys on no eren possibles les noves altes, l’afició ha tornat a demostrar que està a l’altura de la història del seu club i, segons Deportes Cope Valencia, el conjunt blanquinegre ha tancat la campanya d’abonaments 2022-2023 amb més de 36.000 abonats i 5.100 altes.

Les noves altes

La immensa majoria dels abonats de la temporada anterior han decidit quedar-se un any més al costat de l’escut, però no han sigut els únics, ja que el més impactant és la xifra de noves altes, que puja considerablement. I açò amb (de moment) tan sols un fitxatge: el de Samu Castillejo, que ha arribat gratis de l’AC Milan.

Canvi social

El canvi de rumb del club a l’àmbit social és evident. La decisió de substituir a Anil Murthy per Sean Bai ha permés que el valencianisme puga comentar a les seues xarxes socials, puga veure entrenaments en directe a la Ciutat Esportiva de Paterna, escolte a persones del club que no siguen l’entrenador parlant de temes extraesportius… Ara falta saber si també hi haurà un canvi a l’àmbit esportiu.

Mestalla

El que és segur és que Mestalla ha de ser un camp on el rival no vulga anar. Els resultats de l’última temporada jugant en casa no es poden repetir, i ixa és una de les premisses que té Gattuso per a la plantilla. De moment, l’afició ja ha fet la seua part, que és assegurar una gran quantitat de gent a Mestalla cada partit.