Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  VCF FEMENÍ  

El València Femení s’enfrontarà al Llevant Femení en Mestalla

Per Pablo Marquez · 11 Octubre, 2022

El València femení s’enfrontarà al Llevant el cap de setmana del dènou de novembre. El club de la Capital del Túria espera poder guanyar en el derbi i sumar tres punts importants per a aconseguir el seu principal objectiu a final de temporada.

El derbi es jugarà a Mestalla

Ara mateix, segons ha informat l’Agència EFE, el derbi valencià femení es disputarà a l’estadi de Mestalla. Per tant, este València – Llevant es podrà viure en el camp de Mestalla la temporada en la qual compleix cent anys. La figura de la presidenta, Lay Hoon, ha sigut clau per a aconseguir jugar en este estadi.

Cal recordar que això serà possible perquè la Lliga Santander pararà la setmana d’abans per la preparació amb el Mundial de Qatar que comença en eixe mes. Per tant, els equips no disputaran cap partit oficial mentre es disputa el campionat de seleccions més important.

Els derbis femenins valencians a Mestalla

Esta no serà la primera vegada en la qual s’enfrontaran el València Femení i el Llevant Femení en Mestalla. La primera vegada va ser la temporada 2016/2017 on el València es va imposar per 6-0 en un dia on les dos aficions van omplir les grades de Mestalla. Anys més tard, en el curs 2018/2019, el València Femení va caure 1-3 en Mestalla davant el Llevant.