Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València fa una oferta per Djené

Per Gerard Gálvez · 25 Agost, 2021

El València continua volent vendre a Diakhaby, és un futbolista pel qual el València espera traure una mica de diners i que, en el club consideren que ja ha acabat la seua etapa.

Per això, i veient que Guillamon compta com a migcampista defensiu per a Bordalás, al València li interessa contractar un altre central. Segons ha comptat Tribuna Deportiva, el València va realitzar una oferta per Djené, jugador del Getafe, de 7 milions d’euros.

Resposta del Getafe

En el club madrileny no s’ho van pensar dos vegades i la resposta va ser clara: NO. En el club madrileny el tenen clar, i ja el van fer saber amb Arambarri, volen la clàusula. En aquest cas, la clàusula del futbolista és de 35 milions, xifra que sembla completament impossible per al València després de gastar-se 8,5 milions per Marcos André.

Contactes Bordalás – Djené

L’entrenador del València ha mantingut contactes permanentment amb el central togolés. El futbolista està encantat amb l’interés del València i li agradaria ser jugador del València. Les relacions amb el Getafe, últimament, són molt bones i el València intenta fitxar jugadors del gust de Bordalás.

Fins ara, el València ha intentat fitxar els dos jugadors més importants per a Bordalás al Getafe: Djené i Arambarri, encara que el preu dels dos dificulta les operacions.