FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València fa una oferta per Chicharito Hernández

Per Alex Chardí · 28 Agost, 2014

El ball de noms no para quan falten 4 dies i mig per al tancament del mercat de fitxatges d’estiu i el VCF seguix tantejant totes les opcions possibles per cobrir les posicions que necessita reforçar.

Les opcions que més sonaven les darreres setmanes podrien haver-se caigut: Jackson per la dificultat de poder aconseguir la seua compra, Llorente pel seu desorbitat salari i Negredo perquè fa mes i mig va rebutjar al VCF i ara és ell qui s’ha oferit.

Hui, el periodista Guillem Balague de Sky Sports ha afirmat que el València CF ha presentat una oferta formal al Manchester United per fer-se amb els serveis del davanter mexicà.

El davanter ja va ser objecte de desig del club blanquinegre quan finalment firmà pel United, i posteriorment el VCF ha intentat el seu fitxatge o cessió altres vegades però sempre s’ha trobat amb un ‘no’ del mateix jugador, que vol triomfar a Old Trafford i vol jugar Champions League.

El club de Mestalla torna a insistir en Chicharito per reforçar la punta d’atac, que, amb Van Persie, Rooney i Danny Welbeck poques opcions va a tindre a les alineacions de Van Gaal. Entre 12 i 15 milions és el preu de mercat del jugador asteca i la Juventus també va darrere d’ell.

A més, RadioSport anit va avançar que les noves alternatives que tanteja el club per reforçar l’atac són Mario Gómez, Giuseppe Rossi i el citat Chicharito Hernández.