Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València fa un rècord en venda de camisetes per valor d’1,2M d’euros

Per Joan Marc García · 18 Septembre, 2023

L’afició del València ha demostrat en sobrades ocasions que quan pitjor estan les coses, més respon per recolzar i donar suport el seu equip.

Amb aquesta ja són 4 les temporades seguides sense jugar competició europea. A més, el club es va jugar la permanència la temporada passada fins a l’última jornada, i en aquesta campanya ja s’ha parlat clar a l’aficionat: l’objectiu és permanèixer a primera divisió. Un trist objectiu, així com una trista i dura realitat que ve marcada per la nefasta gestió del màxim accionista, Peter Lim.

Tot i això, i malgrat la creixent crispació del valencianisme, Mestalla segueix omplint-se cada partit d’aficionats que no deixen de banda l’equip. Sense anar més lluny, aquest dissabte Mestalla va acollir fins a 45.363 aficionats per al partit front l’Atleti de Madrid.

Però el valencianisme no sols ha demostrat estar amb l’equip en aquests durs moments anant a Mestalla, ja que també ho ha demostat amb la compra de camisetes. Segons Relevo, al mes d’agost, el primer en què les tres equipacions van estar a la venda, el club han ingressat 1,2 milions d’euros només en la venda de camisetes de joc. Segons la citada font, una de les camisetes que més s’ha venut entre el valencianisme és la del jove migcampista Javi Guerra.

Puma i el València continuaran junts cinc anys més

A més, el València CF i la marca Puma han arribat a un nou acord per continuar junts fins a 2029, segons ha avançat Deportes COPE Valencia. El conjunt de Mestalla obtindrà un xicotet augment dels seus ingressos respecte a la quantitat de quatre milions d’euros que rebia amb l’anterior contracte.

L’empresa alemanya va començar a vestir al València la temporada 2019-2020 a la qual Marcelino i Mateu Alemany van abandonar el club. Era un acord en uns temps en els quals el València jugava la Champions League i venia de guanyar la Copa del Rei i, després de quatre anys sense jugar competició europea, Puma ha decidit ampliar el seu contracte fins a 2029, el que significaran un total de 10 anys de treball entre les dues entitats.