ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València fa oficial que organitzarà la “The Champions Burguer”

Per Blanquinegres · 11 Abril, 2024

El Camp de Mestalla serà l’escenari d’excepció on tindrà lloc la 5a edició de The Champions Burger, el festival gastronòmic que busca la ‘Millor hamburguesa d’Espanya’ i que s’ha convertit en l’esdeveniment del sector de les burgers amb més assistents i participació de restaurants de tot el país.

Este estiu, una vegada finalitzada la temporada esportiva del València CF, continuarà l’activitat en Mestalla, on els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’una innovadora experiència gastronòmica dirigida a tots els públics sobre la gespa del nostre estadi abans de canviar-lo per a la pròxima temporada.

Al llarg del mes de juny el Camp de Mestalla es convertirà en el punt de trobada de les millors hamburgueseries del país, on els visitants podran degustar una àmplia varietat de propostes de més de 20 hamburgueseries gurmet en format food truck. Des de les més clàssiques fins a les més creatives, avantguardistes i d’autor, totes amb les millors carns seleccionades certificades, pans artesans i productes frescos de primera qualitat.

The Champions Burger es preveu que siga l’esdeveniment no esportiu de major assistència de la temporada, comptarà amb la presència de milers de visitants en rotació i sempre amb un aforament limitat, que optimitzarà l’organització i els temps d’aquest certamen que romandrà obert des del migdia fins a la nit de manera ininterrompuda.