La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València fa oficial la renovació de Yarek Gasiorowski
,

El València fa oficial la renovació de Yarek Gasiorowski

COMPARTIR

El València continua treballant de cara al futur. El club de la Capital del Túria ha aconseguit tancar una renovació d’un dels jugadors més prometedors de tota l’Acadèmia. D’esta forma, el club valencià s’assegura el control del jugador en una edat on pot començar a entrar en la dinàmica del primer equip. 

Ara mateix, el València CF, a través del compte oficial de l’Acadèmia, ha fet oficial la renovació del jove central Yarek Gasiorowski. El futbolista internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola continuarà vinculat amb el club valencià i té l’esperança de poder debutar en un futur amb el primer equip. 

Segons ha informat Salva Gomis, Yarek Gasiorowski ha renovat dos anys més, fins al 2025. A més d’açò, com és un central de futur i diversos clubs ja s’havien interessat en ell abans de la seua renovació, el València ha decidit incloure una clàusula de rescissió propera als trenta milions d’euros. 

Un central amb molt futur

El jove de 17 anys és una de les perles de l’acadèmia i està considerat com un dels millors centrals de la seua generació. Es tracta d’un jugador esquerrà, amb gran eixida de baló i bona presència física per a l’edat que té. Un projecte molt interessant de cara al futur i que el València té clar que ha de renovar.

Amb una alçada d’1,90 metres i 78kg, el jugador ho té tot per a ser un gran central i com a conseqüència té molt bon mercat i ha rebut ofertes de clubs europeus, encara que el València porta la davantera per a signar la renovació.