ACTUALITAT  

El València fa oficial la renovació de Baraja fins 2026

Per Joan Marc García · 19 Juny, 2024

Fi al serial Rubén Baraja. El València i l’entrenador val·lisoletà ja van arribar a un acord per a estendre la relació de club i tècnic fins al 2026, i hui el club de Mestalla ja ho ha fet oficial.

Després del gran rendiment del tècnic durant l’última temporada el seu contracte tindrà una important millora salarial amb la qual es tractarà de compensar la bona faena de Baraja. A més, no hi hauran clàusules d’eixida per a cap de les dos parts.

Entre els punts clau de l’acord es troba la capacitat de Baraja per escollir els futbolistes amb els que es comence a negociar davant un possible fitxatge. Si el contracte es compleix, Baraja arribarà a 2026 i serà l’entrenador amb més temporades en l’era de Peter Lim.

Comunicat oficial sobre la renovació de Baraja

“El Club desitja mostrar el seu orgull i la seua confiança entorn de la figura del nostre entrenador amb esta decisió estratègica que suposa una fita important en la continuïtat del projecte i té com a objectiu contribuir al creixement esportiu al llarg dels pròxims anys.

Des de la seua arribada al febrer de 2023, Rubén Baraja i el seu cos tècnic han inculcat en el dia a dia uns valors competitius que han de ser la base sòlida entorn de la qual continuar construint. Sota la seua direcció el primer equip del Valencia CF ha demostrat sempre personalitat, ambició i exigència, qualitats necessàries per a defendre este escut.

Rubén Baraja és una de les llegendes més destacades de la nostra història. La seua trajectòria com a jugador, etapa en la qual va conquistar dos Lligues, una Copa de la UEFA, una Supercopa d’Europa i una Copa del Rei, l’assenyala com un dels nostres ídols més llorejats i il·lustres i al llarg de la seua etapa com a entrenador ha demostrat coneixement, lideratge i capacitat per a créixer de la mà del Club”