ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València fa malabars per a fitxar a Pezzella

Per Pablo Marquez · 07 Septembre, 2020

La Lliga Santander comença este divendres i el València encara no ha realitzat cap incorporació. El club ha perdut cinc futbolistes que eren titulars i, de moment, són els jugadors que han tornat de cessió els que estan ocupant eixes demarcacions.

Javi Gracia ha sigut molt clar, la urgència màxima és incorporar un central i un migcampista. I, si es pot, un davanter. Ara mateix, la primera opció per a ser el central del València és German Pezzella. Segons ha informat Marca, la Fiorentina demana quinze milions d’euros pel central argentí.

EL VALÈNCIA FA MALABARS ECONÒMICS

Com la situació econòmica del València és tan dramàtica, l’equip de la Capital del Túria vol una cessió amb opció de compra. La Fiorentina sap que l’interés més fort pel central de vint-i-nou anys és del València. L’equip Italià és conscient que Pezzella eixirà i ja té lligat al seu substitut. Maksimovic, central del Nàpols.

Per a poder realitzar el fixatge, el València necessitaria vendre a algun futbolista amb l’objectiu d’obtenir efectius per escometre l’operació. L’equip ha hagut de reduir molt el seu pressupost i haurà de fer malabars per a fer qualsevol fixatge.

El temps juga en contra del València, ja que hi ha altres clubs interessats com el FC Barcelona i l’AC Milà. El club de la Capital del Túria intentarà fer un gran esforç per a poder incorporar a German Pezzella, que ocupa una de les posicions que més preocupa a Javi Gracia.