ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València expulsa de Mestalla un any a un aficionat

Per Alex Alfaro · 27 Febrer, 2023

El València C.F ha pres la decisió de sancionar en les últimes hores a un abonat, amb més de 32 anys, que portava 32 anys assistint a Mestalla, tal com ha informat el periodista Héctor Gómez en  Golsmedia i Tribuna Deportiva. L’esmentat aficionat ja no pot acudir a Mestalla des del partit enfront de l’Athletic Club de lliga ja no el podrà fer. Va ser un de tants milers d’aficionats que va entrar a Mestalla a partir del minut 19 de partit.

No obstant això, abans d’entrar al camp es va trobar amb un problema que no tenia previst. Un dels guàrdies de seguretat de Prosegur no li va permetre l’entrada al temple amb dos pancartes en les quals posava “FREE VCF” i “MR LIM GAME OVER”, o el que en valencià vol dir “Llibertat VCF” i “Mr Lim, el joc s’ha acabat”. El problema el va tindre quan en accedir a l’estadi, diversos membres de la seguretat privada que contracta el club li van negar l’entrada amb les pancartes.

El motiu per a no deixar-li entrar, segons el propi treballador de Prosegur, era que el cartell de “MR LIM GAVE OVER” era ofensiu, al que Alberto va respondre dient-li que eren uns “Venuts a Lim i untats pel club”. Això va comportar la petició d’identificació i en intentar gravar amb el seu propi telèfon el que ocorria, diversos membres de seguretat li ho van impedir i van intentar llevar-li el mòbil i Alberto va decidir telefonar a la policia.

Davant la petició d’Alberto, van arribar diferents membres del cos nacional de Policia i en comptes d’ajudar-lo van decidir emplenar una acta on es deixava constància dels seus insults. D’aquesta manera, se li va expulsar de l’estadi, es va retirar el seu abonament i se li va proposar una sanció de 12 mesos que podia reduir-se a 6 mesos en el cas de reconéixer els fets. Tal com ha comptat el propi aficionat en Tribuna Deportiva, en en cap cas estava borratxo i que no va utilitzar els termes afegits