ACTUALITAT  FEMENÍ  PRIMER EQUIP  VCF FEMENÍ  

El València expulsa a 50 xiquetes de l’acadèmia

Per Alex Alfaro · 20 Juny, 2021

Meriton va contractar a Celades perquè veien en ell una persona que podia apostar per la cantera. Van prometre guanyar la Champions en 10 anys amb una acadèmia que marcaren la diferència a Europa. De moment el Mestalla ha descendit, l’Acadèmia és un pur descontrol i es prepara una nova reestructuració que afecta 50 xiquetes que no podran seguir el seu camí al València.

Declaracions dels pares al diari Las Provincias

Destrossaran a les xiquetes. La meua, per exemple, porta més de cinc anys al València i de la nit al dia pràcticament es pot quedar sense equip sense cap argument consistent. La carnisseria que faran és tal que no hi ha per on agafar-la. La imatge com a club per descomptat és per a fer-li-ho mirar i tot per uns dirigents que només saben fer que populisme barat dient que fan costat a la base i que cal ajudar a les xiquetes i quan prenen una decisió els importa ben poc les persones”

Des del club han organitzat una reunió amb les famílies per a comunicar-los el futur de les seues filles, on l’única solució que ofereixen és el fitxatge per un dels clubs amb els quals tenen un conveni, com és el cas del Mislata.


«És necessari que facen anar a les xiquetes per a fer-los passar el mal glop de dir-los que no continuaran?»

D’aquesta manera es retallaran equips d’alevins, infantils i cadets. Aquesta és la versió del València:


L’objectiu d’aquesta nova estructura, seguint la visió del club en la potenciació de l’Acadèmia VCF, és ajudar a una millor formació dels equips de futbol femení. D’aquesta manera podran disposar de millors recursos i comptar amb més ajudes per al seu desenvolupament i potenciació», explicava l’entitat en la seua pàgina web.