ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València estudia la possibilitat de crear una nova graderia d’animació

Per Blanquinegres · 01 Març, 2023

El València es troba estudiant i valorant la possibilitat de crear una nova graderia d’animació de cara a la pròxima temporada. Cal tindre en compte que esta temporada vam veure grans canvis en la graderia d’animació: es va obrir el llistat de noves altes, es va eliminar el límit d’edat per a tots aquells aficionats que estigueren ja en la graderia i es va permetre a última hora l’entrada de majors de 25 anys, al que el club va denominar com a “experts en animació”.

En este context i tal com s’ha informat en Esports Migdia de València Capital Ràdio, el València es troba estudiantat un projecte de graderia d’animació en la graderia de la mar per a altres col·lectius que ara mateix no es troben en el fons on actualment es troba la Curva de Mestalla.

Segons ha informat el periodista Sergio Gea, un d’eixos col·lectius que podria tindre cabuda en eixa nova graderia d’animació seria els membres del col·lectiu Yomus. No obstant això, no ha transcendit cap informació oficial i únicament es tracta d’un projecte o idea, sempre segons la informació d’este mitjà de comunicació.