ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València estudia fitxar al central Luís Abram

Per Pablo Marquez · 31 Maig, 2021

José Bordalás ja ha conegut les instal·lacions en les quals entrenarà al València CF. L’entrenador alacantí vol un projecte seriós i ambiciós, en el qual el seu objectiu és recuperar l’ADN del València i competir per objectius més comuns a la història del club. No obstant això, la situació econòmica de l’entitat de la Capital del Túria és molt greu. Per este motiu, els fitxatges que arribaran al club valencià hauran de ser oportunitats de mercat amb les quals es puga reforçar a l’equip.

Segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València valora el fitxatge del central Luis Abram. El futbolista de vint-i-cinc anys compleix amb les condicions econòmiques que demana el club. Abram ha acabat contracte amb Vélez i pot firmar amb l’equip que ell vulga. De fet, Hèctor Gómez ha afegit que els seus representats s’han reunit vàries vegades amb Miguel Àngel Corona. Per tant, el club valora de forma molt seriosa el seu fitxatge.

Un perfil de jugador que la plantilla no té

És un perfil de central que no hi ha en la plantilla, ja que és esquerre. Mangala ha acabat contracte, Ferro no continuarà en el club i Diakhaby podria eixir, perquè té una oferta del Mònaco. Per este motiu, el València necessita de forma urgent un central.

Pel que respecta a Luis Abram, el futbolista peruà ha sigut important per a Vélez. El central ha disputat desset partits de vint possibles esta temporada. Ara mateix, el jugador està concentrat amb la seua selecció per a poder disputar la Copa Amèrica.

Més equips interessats

No obstant això, si el València vol incorporar al futbolista ha de ser consicent que hi ha més equips interessats en esta oportunitat de mercat. Luis Abram té una oferta del Celta del Chacho Coudet, el qual ja va fitxar a Murillo l’estiu passat. A més, hi ha altres clubs que valoren el seu fitxatge com l’Alavés, el Reial Betis que juga competició europea o el Galatasaray.

El futbolista compleix amb les condicions necessàries del club per a firmar a un jugador i podria convertir-se en el primer fitxatge de l’equip de la Capital del Túria esta temporada. José Bordalás ha afirmat que vol reforçar l’equip i espera poder competir i aconseguir un bon València.