ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València estudia el mercat de Segona Divisió i es fixa en Álex Sancris i Jesús Bernal

Per Joan Marc García · 12 Març, 2024

El club de Mestalla ha començat a explorar el mercat de fitxatges de cara a la pròxima temporada, i sembla que la Segona Divisió espanyola està en el punt de mira. Amb la intenció de reforçar la seua plantilla, el València ha dirigit la seua atenció cap a jugadors emergents en la categoria de plata del futbol espanyol.

Segons ha informat el programa La Grada, entre els noms que han captat l’interés del València es troben Álex Sancris, extrem talentós del Burgos CF, i Jesús Bernal, migcampista defensiu del Racing de Ferrol. Tots dos futbolistes han destacat per la seua habilitat i capacitat per a marcar la diferència en els seus respectius equips, la qual cosa els convertix en objectius atractius per al club valencià i per a altres de Primera Divisió.

Pel que fa a Álex Sancris, és un extrem que sol desenvolupar-se a la banda dreta, amb una gran velocitat i capacitat per a donar asistències de gol als seus companyers. A més, utilitza de la mateixa manera la cama dreta i la cama esquerra i aquest any, al Burgos, ha marcat un gol i ha donat 5 asistències en 32 partits. La temporada anterior, va jugar al Linares, club on va marcar 4 gols i va fer 11 asistències a la 1a RFEF. Mentre que Jesús Bernal és un migcentre defensiu que juga al Racing de Ferrol, una de les revelacions de Segona Divisió, i que té una gran capacitat per a recuperar balons i pressionar en tot el camp.

Sembla que el València CF ha posat en marxa la seua maquinària de reclutament de cara a la pròxima temporada, i ho està fent amb un enfocament clar en la Segona Divisió, ja que pareix ser una de les millor opcions per poder fitxar futbolistes que aporten a l’equip sense tindre que gastar grans quantitats econòmiques, una cosa que Peter Lim fa temps que s’ha negat a fer.