ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València està pendent de la venda de Santi Mina

Per Pablo Marquez · 01 Septembre, 2020

El passat estiu el València va vendre a Santi Mina al Celta de Vigo per a fitxar al davanter d’Uruguai, Maxi Gómez. El club de la Capital del Túria va quedar-se una plusvàlua del vint per cent pel jugador gallec.

Segons ha informat el periodista, Vicente Fuster, el Lokomotiv de Moscou vol fitxar a Santi Mina per al seu projecte en Rússia. El davanter del Celta de Vigo jugaria competicions europees amb l’equip rus.

El València està pendent de les negociacions entre l’equip gallec i el Lokomotiv de Moscou. En primer lloc, l’equip només voldria la cessió del davanter amb una opció de compra, però el Celta de Vigo només contemplaria el traspàs.

La temporada de Santi Mina en el Celta no ha sigut la millor. El rendiment de l’exdavanter del València ha sigut molt baix i només ha anotat un gol en trenta-quatre partits. D’altra banda, cal recordar que el Celta tampoc ha tingut una bona temporada i quasi descendeix a segona divisió en l’última jornada.

El València té un vint per cent de la plusvàlua de la venda de Mina, la qual va ser de 14,5 milions d’euros. No obstant això, el Celta de Vigo també té una plusvàlua del vint per cent pels drets de Maxi Gómez. Per tant, si el club de la Capital del Túria vol vendre al davanter d’Uruguai, haurà de tindre en compte açò.