ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València està pendent de la situació de mercat de Samu Lino

Per Alejandro Fernandez · 25 Agost, 2023

El València continua actiu en el mercat de fitxatges i està pendent de diferents futbolistes que puguen arribar i sumar a l’equip de Rubén Baraja abans de l’1 de setembre. Entre els jugadors als quals el club segueix de prop i està atent es troba Samuel Lino, segons ha informat Onda Cero.

El futbolista va realitzar una molt bona pretemporada amb l’Atlèti i a Simeone li va impressionar el seu nivell i tot el que aporta a l’equip quan està sobre la gespa. Però en lliga no ha comptat amb una gran quantitat de minuts contra Granada i Betis, amb tan sols 26 minuts de joc davant el conjunt sevillà.

El problema per a Samu Lino en l’Atlètic de Madrid és Carrasco, qui juga en la mateixa posició d’ell i és un jugador contrastat en l’equip, i fonamental per al Cholo Simeone. L’Atlètic està pendent d’una possible eixida de Carrasco. Si el futbolista belga isquera del club, Samu Lino es quedaria sens dubte en les files de Simeone, però si Carrasco es quedara, el jugador brasiler eixirà al mercat i el València buscarà incorporar-lo de nou.

El club valencianista busca en el mercat jugadors extrems que complisquen amb les exigències i paràmetres de Rubén Baraja, i el futbolista brasiler reuneix aquestes pretensions. L’entrenador coneix al jugador a la perfecció i el club estarà pendent fins a l’últim moment per a una possible arribada.

En el mes de juliol passat, Samu Lino va ser preguntat per la seua possible eixida de l’Atlètic de Madrid i el brasiler va respondre que no vol eixir cedit de nou, vol fer la seua història allí i que el seu cap està en el club presidit per Cerezo.

Betis, Mallorca i Getafe també estan pendents de Samu Lino

Equips com Reial Betis i RCD Mallorca també estan atents a la situació de Samu Lino en l’Atlètic de Madrid. Si el conjunt madrileny posara al jugador en el mercat, Betis i Mallorca anirien pel jugador per a incorporar-lo entre les seues files. 

El Betis estava pendent del jugador del FC Barcelona, Ez Abde, però després de la reunió de la directiva del club català amb Xavi Hernández en la qual van decidir que el jugador es quedava, el Betis vigila a Samu Lino.

Un altre dels equips que podria fer-se amb els serveis de Samu Lino és el Getafe de Bordalás. El conjunt madrileny vol al jugador, però la fitxa és una qüestió de discrepància entre els clubs. La cessió de Lino al Getafe sembla ser una via possible per a Atlètic de Madrid i Getafe.