La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València està net
,

El València està net

COMPARTIR

728-90

Després del positiu per Covid anunciat pel club el dimecres a la nit, la por més immediata era que la Covid començara a afectar a més jugadors de la plantilla, però ahir dijous, tots els integrants de la plantilla del València (a excepció de Cheryshev) donaren negatiu a les proves PCR, segons Conrado del Valle, per al Diario AS.

El València té baixes sensibles per al partit d’este dissabte davant l’Atleti, i la Covid feia la impressió que podria ser un nou problema per a Javi Gracia, que ja ha perdut jugadors importants per lesió, com és el cas de Gayà, i ara ha perdut a Cheryshev per problemes de salut.

A l’entrenament d’ahir el València s’exercità en grups de 6 persones i els jugadors es canviaren de roba en la grada, per tal de no ajuntar-se en un espai tancat. La incògnita actual és si l’entrenament de hui, últim abans del partit de lliga, podrà ser amb normalitat, però el que és una realitat és que a excepció de Cheryshev, actualment tots els jugadors del València han donat negatiu.