La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València està interessat en incorporar a Gonzalo Villar en el mercat d’hivern
,

El València està interessat en incorporar a Gonzalo Villar en el mercat d’hivern

COMPARTIR
El passat estiu el València tenia l’oportunitat de fitxar a Gonzalo Villar per una quantitat molt baixa. El club de la Capital del Túria tenia una opció preferencial pel futbolista, però no va ser cap moviment per intentar fitxar-lo. Per este motiu, la Roma es va interessar i va aconseguir els serveis del futbolista valencià.

Ara mateix, Gonzalo Villar no està tenint el protagonisme que esperava. Per esta raó, segons ha informat el periodista italià, Nicolò Schira, Gonzalo Villar eixirà de la Roma en este mercat d’hivern. A més, segons ha afegit el periodista, els principals interessats en adquirir al jove migcampista espanyol són el Reial Betis i el València CF.

De fet, Nicolò Schira ha afirmat que ja s’han iniciat les conversacions entre la Roma i el València CF per a tractar la incorporació de Gonzalo Villar. A causa dels problemes financers que travessa l’equip de la Capital del Túria, tot fa indicar que la forma més fàcil d’obtenir al futbolista valencià seria amb una cessió. No obstant això, el club valencià té tot el mercat d’hivern per a negociar amb la Roma.

Sense oportunitats amb Mourinho

La temporada passada, Gonzalo Villar era una de les peces principals de la Roma. El jove jugador era indiscutible al centre del camp i havia cridat l’atenció de clubs de major entitat. No obstant això, tot ha canviat amb l’arribada de José Mourinho a la banqueta de l’equip italià.

Amb l’entrenador portugués, Gonzalo Villar només ha disputat cinc partits en tota la temporada. Tots estos enfrontaments han sigut en la Uefa Conference League i encara no ha jugat un partit complet amb Mourinho. A més, esta temporada no ha debutat en la Serie A.

El València busca un migcampista

Amb tots estos factors i la falta de minuts, el migcampista espanyol necessita una eixida per a tornar a sentir-se futbolista. El València està atent a la situació i podria fer un moviment per a poder incorporar a Gonzalo Villar d’ací a final de temporada.

El mig camp és una de les posicions que ha demanat reforçar José Bordalás. No obstant això, segons les necessitats de l’equip de la Capital del Túria, podria ser més necessari firmar a un futbolista amb característiques més defensives. Gonzalo Villar és una oportunitat de mercat i el jove migcampista ja ha demostrat que pot rendir a un gran nivell amb confiança. Haurem d’estar pendents a les pròximes dates per a veure si el València fa un moviment per intentar traure al jugador i Gonzalo Villar pot jugar en Mestalla.