ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València està en l’última posició en la classificació postmundial

Per Alejandro Fernandez · 20 Febrer, 2023

Diversos clubs de la competició de lliga estan patint l’aturada del mundial que va provocar la pèrdua del ritme competitiu, encara que havien entrenaments, amistosos i treball diari, i ara estan intentant que arriben els resultats.

El València fa més de tres mesos que no guanya en partit de lliga, concretament des de l’últim partit abans del mundial davant el Betis a Mestalla. L’equip porta quatre derrotes consecutives en lliga davant Valladolid, Reial Madrid, Girona i Athletic Club, i l’última victòria oficial va ser en huitens de copa davant l’Sporting el 18 de gener.

El conjunt valencianista està en l’última posició en la classificació amb tan sols un punt, l’aconseguit davant l’Almeria a Mestalla el 23 de gener. Per davant té al rival d’aquesta nit, el Getafe, qui compta amb dos punts, dels dos empats aconseguits en les dues últimes jornades de lliga davant Atlètic de Madrid i Rayo Vallecano.

Fins a dos canvis d’entrenador des de gener i l’equip no sembla canviar la dinàmica negativa que li està portant als llocs de descens i sense que hi haja coses que donen esperança al valencianisme perquè canvie la situació. Aquesta nit és el primer partit amb Baraja al capdavant després de la seua contractació i presentació la setmana passada.

Així està la classificació postmundial:

1. Barcelona 21 pts

2. Reial Societat 14 pts

3. Atlètic de Madrid 14 pts

4. Sevilla 13 pts 

5é Reial Madrid 13 pts

6. Mallorca 12 pts

7. Betis 12 pts

8. Espanyol 11 pts

9. Celta 11 pts

10. Rayo Vallecano 11 pts

11. Girona 10 pts

12. Cadis 10 pts

13. Athletic 7 pts

14. Vila-real 7 pts

15. Osasuna 7 pts

16. Valladolid 7 pts

17. Almeria 5 pts 

18. Elx 5 pts 

19. Getafe 2 pts

20. València 1 pts

Hola