ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València està disposat a pagar per Capoue

Per Pablo Marquez · 24 Septembre, 2020

Ettiene Capoue ha sigut durant tot l’estiu el principal objectiu de Javi Gracia per a reforçar el seu mig camp. El jugador no vol continuar amb el Watford i vol tornar a ser entrenat per Javi Gracia.

Ara mateix, el València ha canviat la seua ideologia econòmica i està disposat a pagar diners per a poder incorporar al migcampista francés. El club de la Capital del Túria és conscient que és l’única forma de traure al futbolista.

CAPOUE VOL VINDRE AL VALÈNCIA

El jugador ha demanat el transfer request, una sol·licitud que funciona a la Premier League amb l’objectiu que els jugadors abandonen el club, en el qual estan.

El Watford vol diners per Capoue, perquè si només accepta la cessió, no aconseguiria res pel futbolista. Capoue té trenta-dos anys i conclou el seu contracte en 2022.

L’equip anglés sap que si només accepta una cessió, el jugador arribarà al Watford amb trenta-tres anys i amb un únic any de contracte.

Javi Gracia ha demanat per activa i per passiva a Capoue. Per això, el València està disposat a millorar la seua oferta econòmica. Els clubs estan negociant per a tancar el fitxatge.

El jugador ha rebutjat ofertes de la Premier League per a jugar en el València. El migcampista francés ha gaudit molt baix les ordres de Javi Gracia i pensa que el seu nivell millorarà.