ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València està atent a la decisió de l’Atleti amb Lino

Per Joan Marc García · 25 Març, 2023

Samuel Lino ha sigut uns dels jugadors més destacats del València CF durant aquesta temporada. El brasiler ha jugat tots els partits d’aquesta campanya quan ha estat disponible i només en els dos últims –davant l’Osasuna i l’Atleti de Madrid– va entrar com a suplent.

Des de Mestalla, segueixen molt atents a les decisions de l’Atleti de Madrid amb el brasiler. La seua cessió acaba a final d’aquesta temporada i una vegada acabada, l’extrem tornarà al Metropolità, però els madrilenys hauran de decidir si hi compten o no amb ell. Tot i el seu gran rendiment a Mestalla, el Cholo Simeone té dubtes amb el brasiler. Si a Madrid decideixen que no continue, el València podria intentar una altra cessió, que podria incloure una opció de compra.

Segons va anunciar el diari AS, la decisió final estarà en mans de Simeone i podria veure’s afectada per l’esquema de joc. Si el Cholo aposta per un 4-4-2 la temporada que ve, Lino té lloc a l’Atleti de Madrid, amb un rol de revulsiu. En canvi, si decideix jugar amb un 5-3-2, el brasiler es trobarà fora del seu lloc i tornarà a eixir cedit. El València estarà molt atent si ocorre aquesta situació, ja que l’extrem brasiler està rendint a un bon nivell a Mestalla.

Carrasco pot tindre la clau del futur de Lino

El futur de Yannick Carrasco sembla llunyà a l’Atlètic de Madrid. El jugador belga va signar al gener una opció de compra amb el FC Barcelona per 20 milions d’euros. Si l’extrem belga abandona l’Atleti, s’espera que a priori, Samuel Lino siga la primera opció per substituir l’extrem al Metropolitano. Tot i això, segons informen des de Madrid, l’Atleti de Madrid segueix comptant amb Carrasco per a la pròxima temporada.

En el cas que Carrasco abandone el club madrileny, és poc probable que l’Atleti acudeixca al mercat de fitxatges, per tant, l’opció que més força cobra per substituir a Carrasco és Lino. El València està a l’espera i pensant amb una possible continuïtat de Lino. L’operació i el seu desenllaç, no obstant, sembla que va per a llarg.