ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València espera l’autorització de Sanitat per a ampliar l’aforament

Per Pablo Marquez · 14 Septembre, 2021

El pròxim diumenge el València CF rebrà al Madrid en Mestalla. Pel que respecta al futbol, serà un partit amb molt d’atractiu, ja que s’enfronten el primer davant el segon en la taula de classificació. Mestalla serà una festa i l’afició vol animar al seu equip.

S’esperen més de vint mil persones a Mestalla

No obstant això, podrien entrar més aficionats a l’estadi del València CF. Segons ha informat el Desmarque VCF, el València espera que Sanitat prenga la decisió d’autoritzar l’entrada d’un seixanta per cent de l’aforament a Mestalla. D’esta forma, el club de la Capital del Túria ficaria nou mil entrades més a disposició de l’afició.

Quan la Generalitat Valenciana va anunciar les noves mesures, havien pres la decisió de ficar un màxim de 20.000 persones als actes esportius, encara que no s’arribara al seixanta per cent de l’aforament. En el dia d’ahir, el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana va estimar el recurs de la lliga per a llevar esta norma. D’esta forma, el Tribunal ha pres la decisió de suspendre de forma cautelar la mesura de la Generalitat Valenciana, en la qual es fixava el màxim d’aforament en vint mil persones.

El València està preparat per a traure més entrades

A més, segons va informar ahir Ràdio Esport València, el club de la Capital del Túria era conscient que la Lliga anava a presentar un recurs contra les restriccions. Per este motiu, han estat treballant de forma interna per a poder traure les entrades necessàries quan sanitat done llum verda. S’espera una confirmació oficial al llarg del dia de hui.

El València està encantat, ja que podrà augmentar el seu aforament en el partit més important d’este inici de temporada. Per la seua part, els aficionats que no havien aconseguit una entrada podran tindre una nova oportunitat de tornar a veure al seu equip a Mestalla.