La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València espera a Samuel Lino, la segona incorporació de la temporada
,

El València espera a Samuel Lino, la segona incorporació de la temporada

COMPARTIR

El València ha tancat l’acord per la cessió del futbolista de l’Atlètic de Madrid Samuel Lino, segons han informat els companys de la Cadena Cope. L’acord unirà al València i al futbolista brasiler fins a estiu de 2023. Per tant, només faltaria la revisió mèdica del jugador i la firma del contracte. El València, per la seua part, no ha pogut incloure una opció de compra. 

El València espera a Lino demà

Ara mateix, segons ha informat Ràdio Marca València, el club valencià espera que Samuel Lino arribe a la ciutat demà. D’esta forma, tot fa indicar que el València podria fer oficial la cessió de Samuel Lino demà i el futbolista brasiler es ficarà a les ordres de Gattuso. 

De fet, la intenció del València és que Samuel Lino puga jugar en l’amistós del pròxim dissabte davant el Nottingham Forest. El futbolista brasiler arriba en qualitat de cessió i Gattuso ja pot reforçar una posició en la qual necessitava efectius de forma urgent. 

Riquelme s’allunya del València 

D’altra banda, com el València ha tancat l’operació de Samuel Lino, s’oblida de l’operació de Rodrigo Riquelme. El jugador també propietat de l’Atlètic de Madrid tenia molt avançada la seua cessió al València CF, però al tancar-se l’operació amb Lino, Riquelme se n’anirà a un altre club.