Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València – Espanyol del pròxim diumenge declarat d’alt risc

Per Alex Alfaro · 26 Maig, 2023

El València ha rebut aquest migdia la resposta en relació al recurs que el club de Mestalla va presentar per la graderia clausurada en el seu estadi, després dels episodis racistes contra Vinicius del partit disputat diumenge passat entre el conjunt che i el Reial Madrid. Apel·lació ha estimat els arguments dels serveis jurídics valencianistes i redueix el tancament de la graderia de 5 a 3 partits. A més disminueix l’import de la multa imposada al club a 27.000 euros.

No obstant això, com la intenció del València és que eixa zona estiga operativa el diumenge en el partit clau per la permanència contra l’Espanyol, els advocats de l’entitat presentaran de manera imminent un altre recurs al TAD que persegueix la suspensió cautelar de la sanció. El València espera eixe fallo de forma definitiva del TAD per a la vesprada d’aquest divendres.

A més, si tot això no fora poc, el Comité antiviolència ha declarat el partit d’alt risc.

“La Permanent de la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l’Esport ha acordat declarar d’ALT RISC el partit: València CF – RCD Espanyol.