ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València esclata en un comunicat oficial

Per Alex Alfaro · 03 Març, 2023

El València C.F ha enviat en els últims minuts un missatge als mitjans de comunicació amb unes declaracions oficials que ha emés Javier Solís referent a unes paraules que ha realitzat Borja Sanjuán, edil d’Hisenda pel PSOE de l’Ajuntament de València, on ha acusat el València d’utilitzar la candidatura del Nou Mestalla com un xantatge

Declaracions de Borja Sanjuán en Plaza Deportiva

Si plantegen el Mundial com una espècie de xantatge tindran la mateixa resposta que amb altres xantatges que han plantejat. Per a la ciutat és molt important que hi haja un Mundial, una eliminatòria del Mundial, però per a la ciutat és molt més important acabar una infraestructura important com el nou estadi. No cal hipotecar tota la relació de la ciutat amb el club per una qüestió que és important, com el Mundial, però no deixarem que s’utilitze com una contraprestació

Declaracions Javier Solís

“Des del València CF ens veiem obligats a eixir al pas i condemnar enèrgicament les últimes manifestacions fora de lloc, bel·ligerants i inapropiades de Borja Sanjuán, edil d’Hisenda i responsable de l’àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ús de l’Ajuntament de València, en les quals parla d’un suposat “xantatge” per part del València CF per a tirar avant el projecte del nou estadi. Estem davant una eixida de to totalment irresponsable i infundada. On està el “xantatge”? En quina reunió, en quin document o en quina conversa el València CF va plantejar el Mundial com un “xantatge”? Aquest tipus d’afirmacions són molt serioses. Borja Sanjuán està fent eixes acusacions en nom de l’Ajuntament o és la seua opinió personal?
Això és veure fantasmes on no n’hi ha. No tot val. L’últim amb el que es pot relacionar la resposta al conveni presentada pel València CF és la paraula “xantatge”. No tot val”.

Candidatura Mundial

 

La capacitat d’albergar un partit del Mundial, a més, és una cosa que no depén exclusivament del València CF, sinó dels esforços de tota la ciutat, de si l’Ajuntament té suficient infraestructura, hotels, etc. No val culpar al València CF si la ciutat fracassa en la seua proposta. El València CF està treballant sobre la base de la seua prioritat més absoluta, que és construir l’estadi, i és precisament per això pel que el Club mai usarà el Mundial per a fer xantatge a ningú, com diu Borja Sanjuán”.