La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València es troba en una situació d’entrada i registre de les oficines
,

El València es troba en una situació d’entrada i registre de les oficines

COMPARTIR

728-90

Les mentides de Meriton continuen fins a l’àmbit jurídic. La institució ha realitzat als últims anys actes il·legals, com és el cas que Peter Lim tinga al seu poder els drets federatius de diversos jugadors del València, i és per això que molts estaments estan interessats en demanar documentació al mateix club.

Gràcies a la FIFA

Així, l’accionista Pepe Barberá va demanar la documentació relativa als drets d’estos jugadors, però el València es va oposar. La situació no es va quedar ahí, i el despatx d’advocats va consultar la situació a la FIFA. Malgrat que Libertad no ha pogut explicar el contingut de la cridada per motius de “secret personal”, la conversació va derivar en la denúncia final als tribunals. Amb el juí guanyat, el València comptava amb 15 dies, que ja han passat, per a entregar la documentació. El club ha decidit no mostrar res.

Entrada i registre

Per tant, a efectes jurídics el València ara mateix es troba a una situació d’entrada i registre, és a dir, en qualsevol moment Pepe Barberá pot entrar a emportar-se la documentació pertinent, que en este cas són els drets federatius de 8 jugadors de la primera plantilla.