ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El València es reunirà el dijous amb la Federació per a les entrades de la final

Per Miguel Castells · 07 Març, 2022

El valencianisme està realment il·lusionat amb una nova final de la Copa del Rei. Ara bé, toca el nerviosisme previ a saber si tindrà una entrada. De moment, hi ha moltes especulacions: si hi haurà per als no abonats, si es premiarà la fidelitat, si és important el número d’abonat… i la realitat és que el València encara no sap ni quantes entrades tindrà per al 23 d’abril.

23.000 entrades

El repartiment inicial sempre és al 33%. Un terci de les entrades per a Federació, altre per al Betis i l’últim per al València, no obstant això, la Federació sempre accepta reduir la seua part, ja que és una quantitat molt alta per als seus compromisos. D’esta manera, es preveu que cada club tinga un 40% i la Federació el 20% restant, el que equival que el València tindrà prop de 23.000 entrades.

Reunió clau el dijous

De totes maneres, segons Deportes Cope Valencia, serà este dijous quan els dos clubs i la Federació tindran la reunió per a decidir estos termes. Una vegada el club conega quina xifra d’entrades té anunciarà les condicions per a entrar al primer sorteig.

Molta sort a tots els valencianistes, cal inundar Sevilla i demostrar que som una afició a l’altura de la nostra història.