El València es relaxa, baixa cinc marxes i cau en el Metropolitano

Per Alex Alfaro · 18 Març, 2023

El València torna a sumar una nova derrota després de dos victòries de manera consecutiva en l’estadi de Mestalla que li havia permés eixir dels llocs de descens. El València es queda empatat a punts amb els llocs de descens i marxa al descens amb sensacions contrariades.

Partit que es presentava complicat per al València. Pel moment de forma dels locals, possiblement ens trobàvem davant el moment més complicat per a visitar el Cívitas Metropolitano. L’Atlètic de Madrid es presentava com el segon millor equip de la segona volta.

Per al partit, Baraja buscava canvis en l’onze tornant a apostar pel lateral dret amb Thierry i Foulquier i tornava la parella Nico-Guillamón en el mig del camp.

No obstant això, des del primer moment l’Atlètic de Madrid mostraria una superioritat molt notària que no va permetre en cap moment tindre el control del partit. Amb el pas dels minuts, Mamardashvili es va convertir en el millor jugador del València. Primer amb una rematada a Memphis i segon amb un dispar de Llorente que després de tocar-la el georgià, acabava tocant el pal.

Però el València no podria aguantar de manera infinita i en el 23 de la primera part, Griezmann marcava a passe de Llorente que amb un bon control aconseguia activar el marcador.

En el minut 30 arribaria l’única bona notícia del partit del València encara que no aguantaria molt. Hugo Duro marcava gol però ràpidament era anul·lat per l’àrbitre del partit. Segons abans, Thierry havia comés falta sobre Memphis arribant-li a llevar la sabatilla. Tot això en una acció on havia perdut l’esquena respecte al futbolista de l’Atlètic de Madrid.

Després de la revisió en el VAR, el partit tornava al 1-0. I amb eixe resultat marxàvem al descens després d’una de les pitjors primeres parts de l’equip.

La segona part no seria molt diferent i l’Atlètic de Madrid va passar molt per davant del València C.F amb una molt mala actuació de futbolistes com Hugo Guillamón. Carrasco deixava les coses clares en el 49 amb el segon gol i en el 67, Lemar sentenciava el partit amb el 3-0.

El València marxa al paró per seleccions després de sumar la seua setena derrota consecutiva i empatat a punts amb el descens amb la possibilitat que si el Getafe demà puntua contra el Sevilla, torne a caure en els llocs de descens. En el mes d’Abril, en els partits contra els rivals directes, es determinarà si el València és un candidat ferm a baixar a la segona divisió del futbol espanyol.