ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

El València es queda amb la pólvora mullada (0-0)

Per Manel Rumbau · 17 Febrer, 2024

El València no ha passat de l’empat a zero davant el Sevilla en el partit corresponent a la jornada 25 de LaLiga. El conjunt de Baraja, tot i comptar amb les millors oportunitats per tal d’emportar-se el duel, no ha sigut capaç finalment de concretar el seu perill sobre la porteria de Nyland durant el dia de hui.

Amb aquest resultat, el conjunt valencianista es situa 8º a la classificació de LaLiga amb 36 punts de 75 possibles. A 1 punt de zona Conference League (Reial Societat, 7º amb 37 punts) i a 2 de zona Europa League (Reial Betis, 6º amb 38 punts).

Igualtat màxima

Començava el partit a Mestalla amb el club valencianista portant el pes del joc en els primers compassos. Els de Nerbión, per altra part, es mantenien replegats a l’espera d’alguna situació de perill al contraatac. No obstant això, i amb el pas dels minuts, els de Quique Sánchez Flores començarien a guanyar protagonisme sobre el terreny de joc en detriment d’un València que es mostrava nerviós amb el domini del baló.

El cert és que arribats a l’equador de la primera part, la tònica general de l’encontre s’havia tornat a equilibrar, de manera que el partit es trobava pel moment en un punt mort. D’aquesta forma, i amb unes quantes aproximacions dels de Baraja abans del termini dels primers 45 minuts, arribariem al temps de descans a Mestalla.

El València es queda en l’intent

Es reprenia l’enfrontament a la capital del Túria amb el conjunt de Mestalla tractant de trobar el mateix camí cap al gol que venia seguint des de la recta final de la primera meitat. Amb 6 minuts del segon acte per davant, Yaremchuk ja avisaria Nyland de les seues intencions amb un gran tir des de la frontal que el porter sevillista aconseguiria negar amb el cos. Tot i això, els de Baraja continuarien inquietant amb el pas dels minuts els dominis del meta noruec, de manera que el Sevilla es limitava a defensar el resultat momentani.

Aamb aquesta inèrcia pel mig, les arribades valencianistes a l’àrea sevillista es repetirien una i altra vegada segons es descontaven minuts en l’electrònic. De fet, en una d’aquestes situacions de perill, a punt va estar Peter Federico d’estrenar-se amb l’elàstica del rat penat després de connectar un bon dispar que se’n anava plorant del cep del pal.  Però finalment, tot i l’espenta final tant de l’equip com de l’afició per tal d’aconseguir la victòria, el resultat es va quedar com a l’inici del duel (0-0).

Fitxa tècnica

0. VALÈNCIA CF: Giorgi Mamardashvili, Christian Mosquera, Diakhaby, Guillamón, Hugo Duro, Canós, Foulquier, Gayà, Pepelu, Fran Pérez, Yaremchuk. També jugaren Peter Federico, Javi Guerra, Jesús Vázquez i Alberto Marí.

0. SEVILLA FC:  Nyland, Kike Salas, Sergio Ramos, Loïc Bade, Soumaré, Óliver Torres, Sow, Jesús Navas, Acuña, En Nesyri, Isaac Romero. També jugaren Suso, Veliz, Hannibal i Juanlu.

GOLS: –

ÀRBITRE: César Soto Grado (comité de la Rioja).

Partit corresponent a la 25a jornada de LaLiga EA Sports 2023-24 disputat a l’Estadi de Mestalla, València.