Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València es planteja tres grans vendes

Per Gerard Gálvez · 28 Abril, 2021

El València ja està planificant la pròxima temporada, i, per a això,necessitarà vendre algun dels seus jugadors per a quadrar els comptes i poder tindre una mica de diners per a afrontar un estiu clau.

L’objectiu de la confecció de la plantilla és no tornar a passar dificultats pel descens i tractar d’aspirar a alguna cosa més que no siga la meitat de la taula. Per a això, segons ha informat Deportes COPE València, el València té assenyalats en roig tres noms pels quals podria traure diners aquest estiu.

Cillessen i el Fair Play Financer

El porter holandés va arribar a València l’estiu de 2019 en un intercanvi de porters amb el FC Barcelona. Cillessen va aterrar a València i Neto va fer el mateix a Barcelona. Per a quadrar els comptes, els clubs van acordar xifrar el traspàs en 35 milions. Ara mateix, Jasper Cillessen és el jugador més car de la plantilla, i un València en aquesta situació econòmica no pot permetre’s aquest luxe.

Aprofitar el moment de Guedes

El portugués s’ha convertit en un dels líders del València en les últimes jornades. L’últim mes de competició fa recordar a un Guedes pròxim a les seues millors versions. Això podria col·locar a Gonçalo en el mercat, aprofitant que està oferint un gran rendiment i poder traure una bona quantitat de diners per ell.

Kang In no vol renovar

Les poques oportunitats que li està oferint Javi Gracia al jugador, fa que Kang In no es plantege la renovació pel València. A més, el jugador té un gran cartell en tota Europa, ja que és considerat un dels majors talents. El seu contracte finalitza en 2022, per la qual cosa el València ha de vendre’l aquest mateix estiu si no vol que marxe gratis el pròxim curs.

Maxi Gómez i Diakhaby, en llista d’espera

Tant l’uruguaià com el francés tampoc tenen assegurada la seua presència en l’equip de la pròxima temporada i podrien acabar eixint si arriba una oferta que el club considere bona. Maxi Gómez va arribar fa dos anys per 14 milions més Santi Mina i Diakhaby va arribar per 15 milions en 2018.