+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València es manté invicte

Per Blanquinegres · 29 Septembre, 2014

El conjunt blanquinegre és, junt amb Barça i Atlètic de Madrid, l’equip que encara no coneix la derrota a les 6 primeres jornades que es porten disputades.

 

Que este València de Nuno ha arrancat la lliga com un tir, ja no és un secret per a ningú, de fet al llarg de les setmanes l’equip ché va tombant noves dades estadístiques que es trobaven a un calaix agafant pols.

Amb 6 jornades disputades el València Club de Futbol continua mantenint uns registres atac-defensa que feia anys que no es repetien. Ara, els de Mestalla es mantenen al caseller de derrotes totalment impol·lut, 0, com FC Barcelona i Atlètic de Madrid.

No es repetia una arrancada de campionat de Lliga d’este tipus des de la 2010-11. En eixe principi de temporada el conjunt d’Emery amb Aduriz, Soldado, Mata, Pablo Hernández i Joaquín entre d’altres, va ser capaç d’encadenar a les 6 primeres jornades, 5 victòries, 1 empat i 0 derrotes, un total de 16 punts, que a més el col·locaven al cap davant de la taula classificatòria. Ara mateix es compta amb un balanç 4-2-0 i 14 punts.

Precisament, la setmana que ve, els blanquinegres podran mantindre esta condició davant altre conjunt amb 0 derrotes al seu caseller, l’Atlètic de Diego Simeone, per tant, només pot quedar ú, si un empat al lluminós de Mestalla no ho evita.

El pròxim dissabte a les 16, el camp de Mestalla podrà confirmar, després de 7 jornades, si este València 2014-15 va de bo. Curiosament, a la mateixa temporada a la qual fèiem referència, la 10-11, després de la jornada 6, l’equip ché va punxar durant 4 partits consecutius, donat per perdut l’efecte.