La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València es lliura de la multa de la Comissió Europea
,

El València es lliura de la multa de la Comissió Europea

COMPARTIR

El València ha superat un dels tants problemes financers que tenia. La Comissió Europea imposà al club blanquinegre una multa de 24 milions d’euros per irregularitats a la compra d’accions l’any 2009. Concretament, denunciaven que hi havia una ajuda de la Generalitat en l’aval dels préstecs, i tant el València com l’Elx eren els dos perjudicats d’esta sanció.

Recurs desestimat

No obstant això, finalment, l’Advocat General del Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha considerat que ha de desestimar-se el recurs presentat per la Comissió Europea, però no serà oficial fins l’any que ve. D’esta manera, el València es lliura d’una multa que hauria agreujat l’economia d’un club que ja de per sí es troba a una situació complicada, tot i que a poc a poc està agafant aire.

Aire econòmic

Les ajudes de CVC, sumades a la nul·litat d’esta sanció són dos grandíssimes notícies que el club che necessitava a una època tan convulsa, on estigué molt prop de caure en causa de dissolució i aplegà a tindre el Fair Play Financer més baix de tota la Primera Divisió. Vint-i-quatre milions d’euros eren un problema molt greu per al València en una temporada com esta.