La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València és l’equip que més faltes ha rebut de les cinc grans lligues
,

El València és l’equip que més faltes ha rebut de les cinc grans lligues

COMPARTIR
Esta temporada, molts entrenadors han criticat l’estil de joc del València de José Bordalás. Alguns tècnics de la Lliga Santander opinen que el club de la Capital del Túria dificulta molt la forma de jugar del roval frenant el partit amb faltes i pèrdues de temps. No obstant això, hi ha una sorprenent estadística que qüestiona estes afirmacions contra el club valencià.

Segons ha publicat Fran Martínez, expert en dades sobre els equips de la Lliga Santander, el València és l’equip que més faltes ha rebut de les cinc grans lligues. L’equip de la Capital del Túria ha rebut esta temporada una mitjana de 15,9 faltes per partit. Els partits del València són molt intensos i els rivals es desesperen i acaben cometent diverses faltes.

Guedes, l’objectiu principal dels rivals

De fet, hi ha un jugador que rep moltíssimes més faltes que la resta. Eixe futbolista és Gonçalo Guedes. El davanter portugués és la peça més desequilibrant del sistema de José Bordalás. Per esta raó, el jugador del València és objecte de falta moltes vegades més que la resta dels seus companys.

El València és un dels equips que més faltes cotmeten

D’altra banda, també és veritat que el València té un estil molt característic. De fet, a més de ser l’equip que més faltes ha rebut, també és un dels clubs de la Lliga Espanyola que més faltes ha comés. Els jugadors del València es troben còmodes en esta situació i estan aconseguint traure punts importants per a lluitar per objectius més ambiciosos d’ací a final de temporada.

Ara mateix, el València ha encadenat cinc partits sense conéixer la derrota. La idea de José Bordalás és ampliar esta estadística per a poder pujar posicions en la taula de classificació. El somni del club valencià és tornar a Europa. I per a aconseguir este objectiu és necessari continuar fidels a les idees de l’entrenador del València.