El València és humiliat a Mallorca

Per Jorge Olmos · 19 Gener, 2020

El València afrontava la visita a Mallorca amb l’objectiu de donar un colp a la taula i aprofitar les derrotes del Sevilla i l’Atlètic de Madrid. Celades apostava per un onze de circumstàncies sense Rodrigo, Garay i amb Ferran esperant a la banqueta.

El duel no ha pogut començar pitjor, quan al minut 6 Melero López ha xiulat una discutida falta i ha amonestat Parejo -que és perdrà el partit contra el Fc Barcelona- i tot seguit, el Mallorca ha fet el primer amb un remat de cap.

Les coses no han millorat i els locals han fet el segon al minut 22 mentre que els de Celades encara no compareixien. Futbol sense idees i imprecís el que ha oferit a la primera part, en la qual ha sigut un joguet en mans del Mallorca, que feia el tercer al minut 40. Humiliats en 45 minuts i 3-0 al marcador amb un resultat més que just.

Després del pas pels vestidors, res ha millorat i Parejo ha sigut expulsat per doble targeta groga i el duel, sentenciat. Minuts després Dani Rodríguez ha fet el quart, culminant la golejada i Ferran ha marcat el gol de l’honor.

Finalment, 4-1 en una derrota humiliant per al València que no s’ha presentat a Mallorca i molt haurà de millorar per a afrontar els reptes que es presenten.