ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València es fixa en un possible substitut de Mamardashvili

Per Blanquinegres · 25 Abril, 2024

Ningú sap el que ocorrerà amb Mamardashvili durant el pròxim mercat. El València prefereix que no siga una de les vendes, però ja li ha posat preu i serà el mercat i les ofertes que arriben els qui dictaminaran el seu futur.

És per això que treballen amb una llarga llista de possibles jugadors als quals poder acudir si finalment es produeix la venda del georgià. Un dels quals més agrada és Sole Dimitrievsky, que acaba contracte el pròxim 30 de juny, encara no ha renovat, però el València no ha tingut la independència i la rapidesa per a poder fitxar-lo gratis.

Segons ha informat el diari AS, el València segueix de prop a Dominik Greif, porter del Mallorca. A pesar que no ha sigut el titular en lliga i és el suplent de Rajkovic, els seus minuts han deixat grans sensacions en Copa del Rei i en lliga (un dels seus millors partits va ser contra el València).

Malgrat els seus 27 anys és un porter de projecció i que ha encara molt a demostrar. Acaba contracte en 2026 i no seria una eixida molt costosa.