ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València es fixa en Gragera

Per Gerard Gálvez · 06 Agost, 2021

El València continua rastrejant el mercat de migcampistes a baix cost que puguen ajudar la plantilla a fer un salt de qualitat. Arambarri continua sent la primera opció, però sembla complicat per l’alt preu de l’uruguaià i el que pot invertir el València en fitxatges. Per això, segons el diari As, el València hauria posat els seus ulls en José Gragera, migcampista del Sporting de Gijón.

Nom de la reunió Lim – Bordalás

La reunió que ha mantingut l’entrenador del València amb el màxim accionista ha activat diversos noms. El del migcampista del Sporting és un d’ells. El jugador és del grat de Bordalás i el València podria anar per ell. Gragera és un migcampista posicional i va ser un dels noms propis del Sporting la passada temporada. El futbolista té contracte fins a 2024 i una clàusula de 10 milions, encara que el València voldria signar-lo per menys.

Vendre primer

Una de les premisses que va indicar Lim abans de fer fitxatges amb inversió de diners és la de vendre futbolistes. Guedes, Kangin Lee, Diakhaby, Wass i algun futbolista hauria d’eixir per a poder fer lloc a altres. Si no hi ha eixides, no es fitxa. El Getafe és un altre equip interesat en el jugador.

Estadístiques

Segons la web especialitzada Transfermarkt, Gragera té un valor de 700.000 euros. El jugador de la pedrera del club gijonés ha jugat un total de 38 enfrontaments amb l’Sporting en els quals ha anotat un gol i repartit 2 assistències. Es tracta d’un futbolista jove (21 anys recentment compliments), de 1,86m d’altura i amb una bona eixida de pilota. Un dels pilars d’aquest Sporting de Gijón.