ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  Sin categoría  

El València és el club que millor ha complit els objectius marcats en el Plan Impulso de LaLiga

Per Alejandro Fernandez · 20 Febrer, 2023

El València és el club que millor ha complit els objectius marcats en el Plan Impulso de LaLiga establit després de l’acord amb el fons britànic CVC, segons les dades que maneja l’entitat valencianista després de les segones jornades organitzades per a avaluar el seu compliment.

El València és l’equip que millor està fent els objectius marcats per LaLiga en el Plna Impulso que es va establir després de l’acord amb CVC. Les dades del club valencianista després de dos jornades que avaluen el compliments dels objectius conclou que és l’equip que més ha complit.

LaLiga va col·locar al València com a exemple per als altres clubs per “la capacitat demostrada per a mantindre una línia ascendent” i també pel seu “treball en àmbits com el de la comunicació interna o la planificació estratègica”. El club de Mestalla ja ha aconseguit dos objectius, la Comunicació i la Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Entre els objectius es troben la sostenibilitat del club. En aquest aspecte, el València està entre els cinc clubs més sostenibles d’acord amb les dades de la base d’indicadors de LaLiga Impulso i el seu èxit resideix en gran part a la Ciutat Esportiva de Paterna.

Aquells clubs que ja comptaven amb algun objectiu aconseguit abans que arrancara el pla de LaLiga, la qual cosa s’ha fet és establir nous objectius en direcció ascendent perquè el creixement no es detinga, com és el cas del València amb l’Acadèmia VCF.

La propietat ha de depositar la majoria dels diners obtinguts amb CVC per a la construcció del Nou Mestalla. És l’apartat d’infraestructures i és important per al club i per a albergar el mundial de 2030 si la candidatura d’Espanya, Portugal i Ucraïna és la que ix.

El València destaca en dos apartats importants, el de Tecnologia i Estratègia Digital, on realitza contingut en més de sis idiomes i participa en plataformes de la Xina i Àsia, i en Internacionalització, amb els departaments i projectes als Estats Units, el Canadà i Mèxic, que tenen suport de LaLiga.