El València es converteix en un mur defensiu

Per Blanquinegres · 10 Abril, 2024

El Valencia CF continua creixent en LALIGA EA Sports 23-24 a través del seu gran rendiment defensiu. El combinat valencianista ha aconseguit 3 porteries a zero i només ha encaixat 1 gol en els últims 4 partits de la competició domèstica. A més, ha anotat 2 gols i ha sumat 7 dels últims 12 punts en joc.

Un dels grans forts de l’equip que dirigeix Rubén Baraja és el seu bon nivell defensiu. El Valencia CF és el quart equip de LALIGA EA Sports 23-24 que menys gols ha encaixat (32) en el transcurs de la competició i acumula 5 partits imbatut en els últims 10 partits disputats. Este fet és fruit de la gran faena de tota la plantilla i, concretament, de la parcel·la defensiva.

Cal destacar que, en les últimes 4 jornades de la competició nacional, l’entitat valencianista ha obtingut unes grans xifres quant a este rendiment defensiu. En estos últims partits, s’ha aconseguit 3 porteries a zero i tan sols s’ha encaixat un gol, aconseguint així 7 dels 12 punts disputats.

Este bloc de la defensa ha estat format per Mosquera i Cenk com a parella de centrals, Foulquier/Thierry en el lateral dret i Gayà/Foulquier/Jesús Vázquez en el perfil esquerre, a més de Mamardashvili en la porteria. En esta faceta, Mosquera i Cenk han liderat la saga amb seguretat i solidesa i amb un gran domini en els duels aeris on la parella valencianista ha resultat victoriosa en la gran majoria dels enfrontaments individuals.

Cal ressaltar que el defensa turc ha aparegut a un molt bon nivell, fet que s’exemplifica sent titular i complint tots els minuts d’estes 4 últimes trobades disputats.

El Valencia CF buscarà una altra gran actuació defensiva que li porte a aconseguir un nou triomf davant el CA Osasuna en la trentena primera jornada de LALIGA EA Sports 23-24 que es disputarà en El Sadar dilluns que ve, 15 d’abril, a les 21.00 hores.