La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València envià ahir el recurs contra la denegació de la pròrroga de l’ATE
,

El València envià ahir el recurs contra la denegació de la pròrroga de l’ATE

COMPARTIR

728-90

El Nou Mestalla és el conte de mai acabar. La Generalitat Valenciana s’havia plantat i havia denegat la pròrroga que havia sol.licitat el València per a l’ATE. Una denegació que es podia recórrer fins ahir, que, segons David Torres a ElDesmarque, va ser quan el club che va presentar este mateix recurs contra la denegació de la pròrroga de l’ATE per part del govern valencià.

100 milions de CVC

D’esta manera, Meriton Holdings continua guanyant temps amb una situació on ja no hi ha excuses de cap tipus. El director general de La Lliga, Óscar Mayo, va confirmar que el València podia destinar fins a 100 milions d’euros de l’acord amb CVC per a obres públiques, on es troba el Nou Mestalla i el poliesportiu de Benicalap.

Compromís amb la ciutat

Com diuen constantment els polítics valencians, estes obres s’han convertit en una urgència. Meriton Holdings es va comprometre amb la ciutat el dia que va firmar els papers on havia d’acabar el nou estadi, i fins ara l’única resposta ha sigut allargar una situació agònica. Amb este nou recurs, tornen a fer el mateix.