ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València entrena a Paterna un dia abans del partit davant l’Athletic

Per Pablo Marquez · 06 Maig, 2022

El València ha eixit a treballar al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el partit de demà on s’enfrontarà a l’Athlètic Club de Bilbao en el Nou San Mamés a les 16:15 de la vesprada. El València no guanya un partit des del passat dènou de març i espera poder donar-li una alegria a la seua afició. 

Cap jugador lesionat

Continuen les bones notícies en la plantilla del València. A l’entrenament de hui, José Bordalás ha pogut comptar amb tots els seus futbolistes de la primera plantilla. El club de la Capital del Túria no sofreix cap lesió i el tècnic alacantí té diverses opcions a l’hora de confeccionar un onze titular en el Nou San Mamés. 

Presència del filial

A més de la primera plantilla, hem pogut apreciar com han entrenat amb el grup diversos jugadors del filial. A la sessió de hui, Yellu, Mario Domínguez i Cristhian Mosquera han treballat amb José Bordalás. Els tres jugadors són joies de l’Acadèmia i confien en poder tindre dinàmica amb el primer equip en més ocasions. 

Gayà es perdrà el partit per sanció

No obstant això, sí que hi ha un futbolista que no podrà jugar en San Mamés. Es tracta de José Gayà. El capità del València va ser expulsat en el derbi de la ciutat per una discutible agressió a Miramón en la primera part del partit. El lateral de Pedreguer es perdrà dos partits per eixa acció. Per tant, no podrà jugar demà davant l’Athletic ni el dimarts davant el Reial Betis.