ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València, entre els 10 clubs que més han perdut en 2023

Per Joan Marc García · 05 Gener, 2024

El conjunt de Mestalla ha viscut un any complicat en termes de resultats, situant-se com el desé equip amb més derrotes en el 2023 entre les grans lligues europees. Segons dades recopilades pel reconegut portal Transfermarkt, el València va patir 21 derrotes en un total de 47 partits disputats en totes les competicions.

Aquesta posició col·loca al València en un context on altres clubs de LaLiga també han tingut dificultats similars. Encapçalant aquesta llista es troben equips com l’Almeria, amb 25 derrotes en 43 enfrontaments, seguit de prop pel Sevilla amb 24 derrotes en 62 partits.

Sorprenentment, clubs de renom com el Chelsea i l’Everton també figuren en aquest rànquing, amb 23 derrotes en 52 i 46 partits respectivament. A més, equips emblemàtics d’altres lligues, com el Werder Bremen a la Bundesliga i el Nantes a la Ligue 1, comparteixen aquest lloc amb 21 derrotes en 36 i 47 partits respectivament.

Aquestes dades reflecteixen el patiment del valencianisme durant aquest any passat, on el València, per culpa de la pèssima gestió de Meriton, va patir molt per mantindre la categoria la temporada passada.