+  PRIMER EQUIP  

El València encara no ha rebut cap oferta formal per Otamendi

Per Pere Alapont · 23 Juliol, 2015

El moment de la tornada a València de Nicolás Otamendi s’apropa i el seu futur encara està lluny d’esclarir-se. La intenció del jugador des que finalitzà la temporada passada ha sigut la d’eixir del Club de Mestalla; no per mals “rollos” al vestidor o amb la resta de personal del l’entitat, tot el contrari. El jugador és volgut i molt valorat pels companys i el seu entrenador el considera “fonamental”, tal com va pronunciar a la roda de premsa celebrada a Pequín.

Una part de l’afició, no obstant, s’ha girat en contra de l’argentí per donar-li el vistiplau al seu agent perquè li buscara un nou equip. El jugador, després d’una temporada supèrbia on demostrà la seua professionalitat al 100%, està en el seu dret de voler buscar un destí que ell pense que li puga aportar més, tan esportiva com econòmicament.

Els rumors sobre les possibles destinacions d’Otamendi han estat encesos durant tot el que va d’estiu. El Reial Madrid va compartir especulacions amb el Manchester United durant un bon temps, però al remat sembla que ni un ni altre seran la nova casa del defensor, de fet el València encara no ha rebut cap oferta oficial per ell.

L’equip que sembla que ha pres avantatge durant les últimes hores ha sigut l’altre equip de Manchester, el City, el qual no fa ni dos setmanes va desemborsar al Liverpool l’escandalosa xifra de 68 milions d’euros per Raheem Sterling. Diners per a abonar els 50 “quilos” que “tota” València clama per Otamendi els tenen, ara ja no poden negar-ho.

El representant del futbolista, Eugenio López, i Jorge Mendes estan treballant per a satisfer els seus desitjos, arribar a un acord i tancar una venda que hauria de ser satisfactòria per a totes les parts. Mentrestant, Otamendi aguarda i apura les seues vacances amb els bitllets comprats per a tornar a la ciutat que més l’ha idolatrat en tota la seua carrera futbolística.