ACTUALITAT  CRÒNIQUES  

El València empata en un partit molt seriós dels jugadors de l’acadèmia

Per Jorge Olmos · 29 Agost, 2020

El València afrontava el segon duel de dos dies per a seguir preparant la temporada amb un onze plagat de jugadors de l’acadèmia. Els joves jugadors afrontaven un gran repte enfrontant a un Llevant més reconeixible, plagat de jugadors habituals.

La primera part va arrancar amb anada i tornada i amb el pas dels minuts el Llevant es va anar fent amb el domini del joc, però sense gaudir d’ocasions clares. I no va disposar d’ocasions de perill gràcies al bon treball defensiu dels de Javi Gracia, que van adquirint automatismes defensius i rigor tàctic.

L’equip es va mostrar compacte i seriós en tasques defensives, però, a l’atac es van veure carències i es va notar el fet que tant sòls actuaren dos jugadors de la primera plantilla a l’onze. L’ocasió més clara la va tindre Morales, però Cillessen va guanyar el mà a mà i va desviar a corner.

Després del pas pels vestidors, el València va millorar conceptes com la pressió després de pèrdua i a part de seguir defenent bé, va començar a disposar de més baló en camp contrari. Kangin va anar creixent entre línies i els de Gracia dominaren el primer tram de segona part.

Amb el pas dels minuts, el València va anar creixent i va ser dominador de la segona part i, tot i no disposar d’ocasions clares, va quallar un partit molt seriós. Gracia va refrescar l’equip i va donar entrada a Vallejo, Racic, Hugo González i Jason.

Finalment, empat a zero en un duel de pretemporada que va servir perquè els joves de l’acadèmia agafen experiència i acumulen minuts davant rivals de primera divisió. Bon nivell el mostrat per un equip que va agafant automatismes defensius i va millorant en la pressió, gran dèficit la passada campanya.