La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València eleva en 27 milions el seu cost de plantilla
,

El València eleva en 27 milions el seu cost de plantilla

COMPARTIR

La situació financera del València Club de Futbol des que esclatara la pandèmia és límit. L’equip de la Capital del Túria ha vist reduïts tots els seus moviments de mercat a cessions o fitxatges per una quantitat mínima (excepte els realitzats amb els diners de CVC), i esta política ha provocat que el seu cost de plantilla augmente en 27 milions i abandone l’última posició del ranking a este aspecte.

De 30 a 57

El València ha passat dels 30 milions que tenia a estiu als 57 d’ara. Encara es troba prou lluny dels 93 de la temporada passada, però és un pas important cap a poder tindre més llibertat al mercat d’estiu. La notícia negativa la protagonitza el Barça, que es troba ara mateix en 144 milions negatius, una xifra inèdita que haurà de resoldre d’alguna manera abans que acabe la temporada.

El mercat d’hivern

La clau de la millora del conjunt che ha estat a este mercat d’hivern, on ha aconseguit vendre o cedir a tots els futbolistes amb els quals Bordalás no comptava i tan sols ha fet tres incorporacions: dos cedits (Bryan i Ilaix Moriba) i un fitxatge per un preu mínim que té un sou prou baix (Eray Cömert). Amb estos moviments el club s’ha alliberat un poc de la situació en la qual es trobava.

D’esta manera, ja és oficial la millora del club a un aspecte que preocupava i molt. Això sí, no significa que a València tornaran prompte els grans fitxatges. Encara queda.