ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València, el quart equip menys golejat de LaLiga

Per Eva Tortajada · 13 Abril, 2024

El València CF és el quart equip que menys gols ha rebut durant la present campanya de LaLiga. Amb tan sols 32 gols en contra, l’equip es situa darrere de només tres equips: el Reial Madrid amb 20 gols, l’Athletic Club amb 28 i la Reial Societat amb 31.

A més a més, la defensa del València és una de les millors de tota Europa. Els de Baraja s’han situat entre els set equips que menys remats reben. Amb només 279 remats en contra, el València rep uns 8’33 remats per partit.

En aquesta estadística el València només es superat per grans equips com són el Manchester City, el Reial Madrid, el Bayer Leverkusen, el Bayern de Munich i el LOSC Lille. D’aquest grup, el València és a més l’únic equip que no es troba entre els primers quatre classificats de les seues respctives lligues.

Aquestes estadístiques resulten molt positives i esperançadores de cara a les últimes 8 jornades, durant les quals el València s’enfrontarà a huit “finals” en les que tractarà de consolidar la seua entrada a la Conference League.