+  PRIMER EQUIP  

El València el conjunt més castigat des d’els onze metres

Per Blanquinegres · 26 Gener, 2015

El conjunt de Nuno Espíritu Santo és dels 4 primers, l’equip que més pateix els llançaments fatídics.

 

Tirant de classificació, el conjunt blanquinegre és dels 4 primers classificats el que més penals en contra ha patit a 20 jornades de Lliga disputades. Els col·legiats han marcat 3 voltes el punt de penal a favor dels valencianistes, mentres que, amb el partit d’ahir davant el Sevilla, La porteria del VCF ha vist assenyalats 6 penals.

Les estadístiques entre els rivals dels de Mestalla, parlen de que sumen més penes màximes a favor que en contra. El Madrid ha llançat 10 i li han assenyalat 5 en contra. El FC Barcelona, 3 a favor i 2 en contra. L’Atlètic de Madrid, 5 a favor i 2 en contra. El rival d’ahir, el Sevilla ha vist com llançat 6 penals, mentres que han comés 3 en contra.

Dels 6 penals en contra que el VCF ha patit en el que portem de campanya, Alves ha parat 3, el 50% –davant l’Atlètic de Madrid, Celta de Vigo i ahir el segon llançament de Bacca. A favor, els de Mestalla demostren tindre els nervis calmats en eixos moments i de 3 penals assenyalats a favor –davant Màlaga, Getafe i Sevilla, tots ells han acabat convertint-se en gol.