La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València dona un pas més respecte al Nou Mestalla
,

El València dona un pas més respecte al Nou Mestalla

COMPARTIR

Lay Hoon s’ha convertit en estes últimes setmanes en la salvació per al València respecte al Nou Mestalla. La mà dreta de Peter Lim va vindre a la ciutat per a desbloquejar esta operació i la veritat és que hi ha avanços importants, però encara no està tancat. 

La caducitat de l’ATE

Lay Hoon explicà a roda de premsa els quatre punts que li demanà la Generalitat per a mantindre els beneficis urbanístics, tot i que la caducitat de l’ATE és imminent. La presència de la singapuresa a València era principalment per a evitar esta situació, però arribà massa tard, ja que el procés de caducitat és una realitat.

Els quatre punts

Ara bé, el València està decidit a avançar i, segons Superdeporte, hui ha enviat nova documentació respecte al Nou Mestalla. Bàsicament es basa en els quatre punts que explicà Lay Hoon: capacitat (66.000 ampliable a 70.000 en cinc mesos), terminis (estiu de 2025), poliesportiu de Benicalap i la coberta solar.

La capacitat és el punt on més distanciats estan les dos parts, ja que per a la Generalitat 70.000 és el mínim exigible. D’altra banda, com ja anunciàrem, el Poliesportiu de Benicalap el finançarà el club (5,7 milions d’euros), mentres que la seua construcció anirà a càrrec de l’Ajuntament.

El València i la Generalitat mai han estat tan prop de tancar un acord per a reprendre les obres del Nou Mestalla, però encara queda camí.