ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València desitja fitxar, com a mínim, un migcampista i un davanter

Per Gerard Gálvez · 30 Juliol, 2021

El mes d’agost ja està, pràcticament, ací i el València entra en ell amb molta tasca per fer quant a fitxatges es refereix. El club sap que serà un mes llarg i que els fitxatges no es realitzaran en els pròxims dies. El València, segons Superdeporte, s’ha fixat uns objectius mínims, els quals són fitxar un migcampista defensiu i un davanter.

Migcampista defensiu

Aquesta és una peça que porta demanant Bordalás des que va saber que anava a entrenar al València. Els seus equips es basen en un migcentre fort, contundent i de tall més defensiu que ofensiu i en l’actual plantilla no hi ha cap jugador d’aquestes característiques. Bordalás demana a Arambarri, però sembla inassolible. S’ha parlat amb molts equips i jugadors, però no sembla haver-hi res prop de tancar-se.

Davanter

El club vol vendre a Guedes, per la qual cosa la davantera es quedaria només amb Maxi Gómez i Manu Vallejo si, finalment, acaba eixint també Sobrino. En aquest cas, hi ha consens amb el nom, Marcos André. El brasiler del Valladolid vol anar al València i el Valladolid necessita vendre jugadors per a poder fitxar, per la qual cosa sembla que s’acabarà fent. No obstant això, encara no hi ha acord pel preu.

Si arriben més, millor

Aquests són els fitxatges mínims que es planteja el València. No obstant això, a Bordalás li fan falta més fitxatges, sobretot en les bandes, ja que és una posició en la qual compta amb Jason i Cheryshev, dos jugadors als quals se li vol donar eixida. No obstant això, el club sembla que es conformarà si signatura a un ‘6’ i a un davanter.